Nejnovější recenze ze sekce Jezírkové filtrace
- zatím funguje bez chybičky
- voda je křišťálově čistá
- je tichý
- vše funguje
- levnejsi a rychle dodaní
levnejsi a rychle dodaní
- Nejlevnéjší
Jsme spokojenni.
To je přeci stejné jako předešlí produkt.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Produkt je předražen a podle mne neúplný.
Ve filtru mohli být vsazeny ony plastické lamely a jen vše měnit. !!!!!!!!!!!!!
- Od začátku je zřejmé, že plástvový předfiltr do odstředivkové komory Vortex plní svůj účel
- Kvalitní provedení
- Pokud je dobře vycentrované koleno ve vortexu - snadná montáž - vložení :-)
- Zvýšené zdržení vody v odstředivce = kvalitnější filtrace
- Cena originálního produktu, ale vyplatí se
Doporučuji - pro mne kvalita viltrace je na prvním místě. Dobrá investice.
Voda je opravdu čistá a proud pro potůček dostatečný.
- slušná cena,zatím funguje uvidíme po delší době
Je v provozu krátkou dobu, nemohu zatím posoudit účinnost.
Kvalitní produkt
VGE Tříkomorový filtr C-8, 220 l
Přidáno: 12. července 2023
(naposledy upraveno 19. července 2023)
Zakoupeno v Jezírka Banat
Po cca 3 týdnech provozu v úmorných vedrech se voda zatím "nekazí".
Stejný typ dmychadla se mi rozbil po 15 letech provozu bez údržby a výměny membrán.
Jebao CBF-15000 s UV-C 36 W Set
Milan Podolec
Přidáno: 4. července 2023
(naposledy upraveno 4. července 2023)
Zakoupeno v DOLTAK s.r.o.
K výrobku chybí český návod a ani ten v cizím jazyce není srozumitelný - v sáčku jsou přiložena plastová kolečka a nikde není ani zmínka o tom, co s nimi, kam je a kdy dát. Součástí výrobku je hadice, se kterou mám zkušenost, že vydrží chvíli a začne se lámat, o protože je to stejný výrobek, se kterým mám tuto špatnou zkušenost, nečekám, že mi tato vydrží i několik let, což by se s ohledem na cenu výrobku dalo očekávat.
- jsem spokojen
jezírko bylo po pár dnech čisté a kvalita vody se velmi zlepšila,takže vřele doporučuji
- běží už 14 dnů a voda naprosto čistá i přesto, že od 23.00 do 6.00 hodin filtr i lampu vypínám (časový spínač)
- čerpadlo je malé a tím nezabírá místo na dně v jezírku
- vše kromě čerpadla je mimo jezírko, takže jednoduchá manipulace při výměně UV lampy a čištění filtrů, nemusím sahat do vody a stresovat rybičky
- je potřeba dvou zásuvek 230V - na filtr i na UV lampu zvlášť
Filtr je umístěn mezi rostlinami na břehu jezírka, takže není skoro vidět. Pod výtokovou trubku (nutno dokoupit, novodur 50mm) jsem umístil plochý břidlicový kámen, voda teče po kameni a vytváří tak malinký vodopád. Vypadá to skvěle a rybky jsou spokojené :-))
- Jednoduchost filtrace a čerpadla
- Jelikož to není tlaková filtrace,tak je výtok poněkud slabší,ale zatím se jezírko drží (1000 litrů)
Zatím jsem spokojený, splnilo to mé očekávání
Zatím funguje jak má,po třech dnech provozu podstatné zlepšení čistoty menšího jezírka.
dobre dokoupit k fitraci
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »