Nejnovější recenze ze sekce Jezírkové filtrace
Dobrý hotel pro vaše nitrifikační bakterie.
- Jednoduché, na malá jezírka stačí
- Filtrace je doplněna teploměrem pro aktuální měření stavu teploty vody v jezírku a jímkou pro doplňování živin nebo bakterií přímo přes filtraci, což je velmi praktické. Ve víku filtrace jsou otvory umožňující montáž a použití UV lampy.
Jednoduché zapojení, funguje pěkně. Jen řešíme ještě napojení na chrlič s vodařem :)
- Kvalitní
- kvalita
Spokojenost, produkt zakoupen na doporučení zahradnice
Velmi jednoduchá instalace a fakt to funguje. Jsem spokojený. A ryby taky jak je vidět.
- mám již druhý set absolutně spokojen
VYHODA JE V TOM ZE TO JE PERFEKNÍ A DĚKUJU
- Funguje
Ještě ho nemám v provozu.
- nice filter
- Super
Molitany používám ve filtru 10000/10000 s uv lampou a klikou. Zhruba po půl roce vyplachování pomocí kliky jsou značně potrhané. Každý rok pořizuji novou sadu, t.j. pět kotoučů.
- FUNGUJE JAK MÁ A VYPADÁ DOBŘE
Pontec Multiclear Set 15000
Macanovi
Přidáno: 13. srpna 2023
(naposledy upraveno 13. srpna 2023)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
Naše zkušenost s výrobkem je velmi dobrá. Marně jsme léta bojovali se zelenou vodou v zahradním jezírku, ( syn tomuto stavu říkal hrachová polévka), několikrát jsme jezírko chtěli zrušit...na internetu jsme našli Váš výrobek a rozhodli jsme se, že to ještě zkusíme s novým filtrem...po spuštění filtru - asi po třech týdnech voda v jezírku začala měnit barvu a dnes, asi po dvou měsících je průzračná, rybky jsou opět vidět a začalo se dařit i rostlinám. Děkujeme za kvalitní zboží a přejeme hodně spokojených zákazníků.
- Kompletní sada
- Snadná a rychlá instalace
- funční za slušné peníze
- nepřesné informace o spotřebě proudu
Za mne dobrý produkt, slušné provedení a funkční.
Po vybalení malinko zmatečný návod, ale jinak pochopitelné seskládání filtru. Chybí info, že je třeba dokoupit odvodní hadici, pokud nemáte filtr přímo v jezírku.
Po zapojení a připojení na chytrou zásuvku (vlastní) ovládání bez problémů dle potřeby změřena spotřeba ca 20-23W, jen sama UV lampa bere 7W.
Za mne splnilo očekávání a potřebu filtrace a vodního čerpadla pro kaskády do jezírka.
Zatím tři týdny v provozu,ale voda cista
- spokojenost
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »