Nejnovější recenze ze sekce Jezírkové filtrace
Za tu cenu maximum,super vyrobek a funguje
Dnes jsem jej po 12 dnech od objednání dostal a nejdříve musím to vyzkoušet.
Opět zklamání, že musím shánět hadice. Špatná komunikace s p. Kollárikem.
- Filtruje prozatím jak má.
- Používám krátce takže nemohu k tomu více dodat.
Super
Funguje,behem par dnu vycisteno, voda z nepruhledne cista az na dno.
Zatím v provozu 10 dní, vše vpořádku,spokojenost. Můj první filtr, nemám s čím porovnat, zatím spokojenost. Ještě nebyla možnost vyzkoušet automatické čištění,ale myslím, že bude ok. Čerpadlo tiché a výkonné.
- zatím ok na filtr je potřeba čas
- Dobře vymyšlený výrobek
účinný filtr. Spokojenost.
- Filtrace bez dalších provozních nákladů
- Filtrační médium v ceně nádoby
- Velmi snadné čištění, pomocí vzduchu, bez kontaktu se znečištěnou vodou
- Mohla by se dělat také ve větším provedení, pro větší jezírka
Již druhá zakoupená filtrace EasyPod pro jezírko o objemu 20 000l a rozšíření. První funguje již pět let bez nejmenšího problému. Součástí dodávky je rovněž filtrační médium a není tedy třeba dokupovat další. Koupí-li člověk pouze samotnou nádobu, nedostane k ní čerpadlo, skimmer, hadice, UV a vzduchovací kompresor. Tyto komponenty je však možno zakoupit jako součást některého z mnoha setů. Filtrace obsahuje bezpečnostní přepad, po zanesení média voda přepadá zpět do jezírka, při provozu nemůže dojít k přetečení. Pozor při čištění, několikrát se mi, díky nepozornosti, při čištění filtru a napouštění nádoby uzavřením výtoku, povedlo včas nezastavit napouštění a došlo k přetečení kdy, kromě vody, unikly také filtrační segmenty, jež se následně, díky velikosti, poměrně obtížně sbírají ;-).
Filtr už je zapojený a zatím funguje na 100%.
Nevím proč,ale výtok z filtrace je čím dál slabší.Čištění provádím každý týden,čerpadlo vypadá taky dobře,možná to má tak být.Uvidíme ,mám to krátce.Výsledek je zatím takový že nejde poznat že se něco děje,bioactiv používám.
INVITAL tlakový filtr 2500 jezírkový s UV
Přidáno: 24. dubna 2020
(naposledy upraveno 20. května 2020)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- ÚV lampa
- Funguje perfektně, velice překvapen
nevim
- jednoduchá montáž a obsluha,voda je zatím krásně čistá
- snadná montáž
Maká
- Na jezírko do 2000l ideál
- Všem doporučuji během 3 dnů mám vodu v jezírku konečně průhlednou a to tam mám fakt pr mám tam několik i velkých koi kapru a asi 30 větších Karasu!voda je čistě průzračná je to bomba!
- Pruzracna voda krásný pohled!
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »