Nejnovější recenze ze sekce Jezírkové filtrace
- Funguje výborně a za rozumnou cenu,je super, že má zabudovanou UV lampu. Jezírko je nyní krásně čisté a je vidět až na dno. Předtím bylo kalné a plné řasy, takže velká spokojenost.
- Poloautomatické čištění je velmi snadné a nemusí se nic rozebírat.
- Filtr bych určitě každému doporučila.
- Chybí český návod!! Bez návodu byl trochu problém přijít např. na to jak vyndat jednotlivé filtry abych je mohla před zimou vyčistit, kéž by tam byl alespoň obrázek, jak to rozebrat. Nutno dokoupit spony na hadice, ty nejsou součástí balení.
Zatím jsem náhradní molitany nepoužil.
- Velká spokojenost. Mohu jen doporučit.
Nenašel jsem.
Jsem spokojena
bezchybna top kvalita
Smontoval, spustil a vše v pohodě.
Výhodná cena, snadná údržba a hlavně funguje jak má. Voda v Jezírku je čistá a nečistot zůstávající ve fitraci.
Filtraci jsem reklamovala a vrátila zpět. Víko nad UV lampou se po chvíli dost zahřívalo.
Mimo to u výrobku nebyl přiložen návod k použití, což je dost velký nedostatek ze strany prodejce, který do dnes peníze za vrácený výrobek nevrátil.
- nevěděl jsem co kupuji , rozhodla dobrá cena. Výrobek fantasticky funguje , měl jsem žlutozelenou vodu a do pěti dnů jí mam křišťálově čistou , paráda i usazenina na dně se strácí filtry totálně zanešené a dobře se to čistí nic složitého velká spokojenost.
- Dobré a účelné zpracování filtru, jednoduché zapojení sestavy.
Vše je funkční a po dvou týdnech provozu je již pozorovatelné zlepšení vody v jezírku.
- Opravdu funkční - voda čistá
super
Standardni nahradni filtry do filtrace.
Na hodnocení výkonu je brzy uvidíme tak za 3 týdny.
Výhodou je že filtry jsou k sehnání.
Funguje jak má, jezírko do 10000l, voda krásně čistá. Doporučuji
- Zatím spokojenost.
- Dobrá cena ,kvalita ,po týdením provozu je vidět zlepšení kvality vody.
Lehký, snadná obsluha, vysoký výkon
Vyčistil jezírko za týden, super filtr.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »