Nejnovější recenze ze sekce Jezírkové filtrace
Super .
- Spokojenost doporučuji
- Prislušenstvi
- Snadná manipulace
- Drahé náplně
Funguje dobře. Ve filtru, který má mechanické čištění klikou, je poněkud choulostivý. Po roce užívání se začíná drobit.
Objednávám každý rok a vždy OK
Funguje jak má...spokojenost
Propracovaná konstrukce
Propracovaná konstrukce k dokonalosti.
Měli jsme podobný filtr do jezírka tak jsme objednali.Snad bude vyhovovat
Produk je opravdu účinný. Do dvou hodin byl znát účinek čištění a do druhého dne čistá voda.
Zatím krátká doba na posouzení. Montáž jednoduchá. Jen postrádám podrobnější návod na použití. Některé věci se musím trochu domyslet. Na druhou stranu obchod reaguje velice rychle na dotazy. Ať už na zákaznické lince, nebo mailem.
Potřebovala jsem náhradní fontánu do vanového jezírka (bez ryb), ideálně s UV kvůli čištění (původní, výkonnější, se rozbila ). Vybrala jsem tuto, poměr cena - výkon mi přišel dobrý. Je instalovaná (šlo to lehce, má i český návod), jezírko po 24 hodinách vyčištěno (jsou tam lekníny) a krásný vodotrysk - má dobré trysky, flexibilní, a těším se, že je budu obměňovat. Jde regulovat výška jak tyče, tak vodotrysku a jako bonus má nástavec, na který lze přidělat normální zahradní hadici a udělat třeba přírodní vodopád, nebo vodu poslat tryskat mimo tělo čerpadla. Taky tím půjde vylít voda mimo jezírko při údržbě nebo před zimou...
Pokud vydrží, jsem nadšena.
Malinký filtr na menší jezírka. Filtruje za se dobře, mám jej měsíc a voda je v kombinaci s bakteriemi průzračná (uv lampu nepoužívám). Filtr těsní, nikde žádný únik vody, nebo průsak. Celkově jsem s filtrem spokojen.